KANDIDAAT NR. 9: JOOP VAN DIEREN

Joop van Dieren, voorzitter Diemense VVD en kandidaat-raadslid

Joop van Dieren, voorzitter Diemense VVD en kandidaat-raadslid

Mijn naam is Joop van Dieren. Ik woon sinds 2007 met heel veel plezier in Diemen. Ondanks de groei van het dorp heeft Diemen nog altijd een heerlijk dorps karakter weten te behouden. Ook zijn alle geneugten van de grote stad onder handbereik, dat maakt dat Diemen voor mij een heel plezierig dorp om te wonen.

Hoewel de gemeente op dit moment een snelle groei doormaakt, moeten we ook het onderhoud van de openbare ruimte zoals straten en wegen niet vergeten. De straatverlichting is op sommige plekken onvoldoende, terwijl ook veel stoeptegels schots en scheef liggen.

Vooral ouderen of mensen met een beperking kunnen zich daardoor maar moeilijk door Diemen verplaatsen. Dit past niet bij het idee dat we juist deze groep zelfstandig willen laten functioneren en langer thuis willen laten wonen. Dat moet dus beter. Dit is een van de uitdagingen waarvoor de VVD in de komende jaren staat.

Ik hoop u in de komende weken graag ergens op straat te ontmoeten en van u te mogen horen wat u in Diemen nog meer bezighoudt. Kortom, onze klus is nog niet af. De VVD heeft in Diemen in de komende jaren nog heel wat uitdagingen aan te gaan. Stem daarom op 21 maart VVD!