KANDIDAAT NR. 8: MARISKA VAN DELFT

Mariska van Delft, kandidaat-gemeenteraadslid

Mariska van Delft, kandidaat-gemeenteraadslid

Mijn naam is Mariska van Delft en vanaf maart 2018 ben ik een nieuwe Diemenaar. Dan wordt namelijk mijn appartement in Holland Park opgeleverd.

Na jaren met veel plezier in Amsterdam gewoond, kijk ik er nu naar uit om mijn nieuwbouwwoning te betrekken in Diemen. En ik ben daarin niet de enige. Projecten als Holland Park en Plantage De Sniep trekken vele nieuwe inwoners in Diemen aan. Dit zorgt voor andere uitdagingen in de gemeenteraad en juist de VVD heeft hiervoor de beste plannen.

Hoe houden we Diemen tot één van de best bereikbare gemeentes van Nederland? Hoe kunnen we zorgen voor veilige fietsroutes binnen Diemen en van en naar Amsterdam? Hoe verminderen we het aantal woninginbraken en houden we de straten veilig en schoon? Dat zijn de vraagstukken die de VVD Diemen aan wil pakken.

Stem daarom 21 maart op de Diemense VVD!