KANDIDAAT NR. 10: ALAN BAINS

Alan Bains, penningmeester en kandidaat-gemeenteraadslid

Alan Bains, penningmeester en kandidaat-gemeenteraadslid

Mijn naam is Alan Bains. Mijn gezin en ik wonen sinds 1990 in Diemen en dat bevalt ons uitstekend. Een vriendelijke gemeenschap onder de rook van Amsterdam. We hebben in ons zelfstandige dorp nog de ruimte, natuur en aantrekkelijke winkels en met een half uurtje fietsen zit je in hartje Amsterdam. De bereikbaarheid van Diemen en de omliggende gebieden is uitstekend en dat wil ik graag zo houden.

De infrastructuur van het onderwijs, waar ik al heel lang in werk, is goed. Gelukkig gaat een wens hopelijk in vervulling, namelijk een middelbare school voor de Diemense kinderen die de basisscholen in groep 8 verlaten. Daar bent u hopelijk ook voor.

Ik hoop van harte dat u in het belang van Diemen op 21 maart gaat stemmen.