Kandidaat #6, Koen van Dijk stelt zich voor

Mijn naam is Koen van Dijk (25) en ik ben de nummer 6 op de kandidatenlijst van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik ben betrokken, enthousiast, ambitieus, en kritisch. Ik woon in het mooie complex Ourdomain op de Campus Diemen zuid. Als student woonde ik eerder ook ik eerder ook al 6 jaar op de Campus en ik ken de plek dus goed.

Er gaat veel goed in Diemen, zo zijn we goed bereikbaar en is het een stuk veiliger geworden. Er kunnen echter altijd dingen beter. Het is vooral belangrijk dat burgers zich gehoord voelen en de Gemeente echt de tijd neemt om te luisteren naar haar burgers.

Voor jongeren in het bijzonder is het belangrijk dat er meer middenhuur en betaalbare koopwoningen gebouwd worden. Daarnaast is het ook belangrijk dat Diemen goed bereikbaar blijft en bij de aanleg van nieuwe ov-verbindingen in de regio de boot niet mist.

Hier wil ik mij voor inzetten. Samen. Diemen maken we met elkaar.

Heeft u vragen of loopt u ergens tegenaan? Bel, app of mail vooral. Ik hoor graag uw verhaal.

Vandijk.koen@hotmail.com

+31619272017

Leave a reply

Your email address will not be published.