Kandidaat #5, Sarko Abdulrahman stelt zich voor

Ik ben geboren in Amsterdam en woon al mijn hele leven in Diemen-Zuid. Na mijn middelbare school ben ik een aantal jaar gaan werken en was ik van plan veel te gaan reizen. Helaas is dat laatste door de coronacrisis bemoeilijkt. Toch heb ik in deze tijd mezelf veel beter leren kennen. In het komend schooljaar ben ik van plan om weer te beginnen met studeren. Momenteel ben ik werkzaam bij de GGD.

Verantwoordelijkheid nemen vind ik erg belangrijk. Als er problemen spelen in het dorp, of in de samenleving, is het mijn taak om daar iets aan te doen. Daarom heb ik mij op 19 jarige leeftijd aangesloten bij de VVD. Voor mij betekent Diemen rust, groen, een dorps karakter en toch nabijheid van alles en iedereen.

Met vriendelijke groet,

Sarko Abdulrahman

Leave a reply

Your email address will not be published.