Kandidaat #4, Hans Dijksman stelt zich voor

Ik ben Hans Dijksman, 51. Ik woon sinds 2019 in Diemen-Zuid, samen met mijn vriend. We zochten een woning vlakbij Amsterdam. In Diemen-Zuid vonden we de ideale plek: er is hier veel groen, water en het is hier rustig. Voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafés zijn op loopafstand te bereiken. Amsterdam is goed bereikbaar.

Als raadslid wil ik me inzetten om het groen en de straten zoveel mogelijk schoon te houden en goed te onderhouden. Het stoort me als ik vuil op straat zie, graffiti bij de (metro)stations, en lachgascapsules op de parkeerplaatsen. De gemeente kan daar meer op handhaven.

Diemen groeit en daarom vind ik het belangrijk dat er meer winkels, cafés, restaurants en sportvoorzieningen in onze gemeente komen. Zo worden de straten nog levendiger. De gemeente kan hierbij helpen met minder regels en eenvoudige vergunningsaanvragen.

Een groeiende gemeente betekent ook meer (jonge) kinderen. Daarom vind ik het belangrijk dat er een voldoende aanbod van scholen is, schoolgebouwen goed onderhouden zijn en er veilige routes naar scholen zijn.

Hans Dijksman,

Nummer 4 op de lijst van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen in Diemen

Heeft u vragen? Laat me dat weten, via: post@hansdijksman.nl

Leave a reply

Your email address will not be published.