Kandidaat #1, Bert Timmer stelt zich voor

Toen ik 12 jaar geleden hier samen met mijn echtgenote ben gaan wonen voelde dit als thuiskomen. Ik ben geboren in de Watergraafsmeer en kwam als kind al regelmatig in Diemen. Zo bewaar ik aan de Diemerijsbaan goede herinneringen omdat ik daar als kind veel schaatste. Ik heb van mijn verhuizing naar Diemen geen moment spijt gehad. Het is een unieke plaats. Door de ligging en bereikbaarheid via openbaar vervoer, het (snelwegen)net en de vele fiets en wandelpaden naar de groene gebieden in en nabij Diemen. Door de mix van rust die Diemen uitstraalt en de nabijheid van alle voorzieningen die onze grote buur te bieden heeft. Elke wijk van Diemen-Noord, -Centrum, -Zuid tot Plantage de Sniep, Holland Park en Bergwijkpark heeft een eigen karakter en een grote gevarieerdheid aan allerlei voorzieningen zoals sportcentra, winkels, zorginstellingen en scholen.

Ik woon in Plantage De Sniep, een heel fijn stukje Diemen. Goed ingericht en al toegerust voor de energietransitie. De huizen zijn goed geïsoleerd meestal voorzien van WKO, Warmte Koude Opslag, dus aardgasloos.

Het is een groot voorrecht dat ik de afgelopen vier jaar als lid van de gemeenteraad samen met alle andere raadsleden en het college me heb mogen inzetten voor onze mooie gemeente. Ik ben zeer gemotiveerd om daar de komende vier jaar een vervolg aan te geven. Samen met u.

Met vriendelijke groet,

Bert Timmer, lijsttrekker Diemense VVD

Leave a reply

Your email address will not be published.