DE DERDE KANDIDAAT: JOHAN JÄGERS

Johan Jägers, raadslid en kandidaat raadslid

Johan Jägers, raadslid en kandidaat raadslid

Mijn naam is Johan Jägers. Ik woon al zo’n 28 jaar met plezier in Diemen

Diemen is een fijn dorp om te wonen. Niet al te druk, maar wat mij betreft kan het gezelliger, en meer levendig. We missen een echt dorpshart.

Ik vind het mooi om mee te kunnen praten over hoe Diemen beter en mooier kan worden gemaakt. Daarom zit ik in de politiek en wil ik me opnieuw verkiesbaar stellen. Dat doe ik op de lijst van de Diemense VVD. Want de kernwaarden van de VVD: verdraagzaamheid, gelijkheidwaardigheid en sociale rechtvaardigheid spreken mij aan. Deze kernwaarden zijn belangrijk bij onze standpuntbepaling met betrekking tot Diemense kwesties.

Wat ik dus belangrijk vind is dat Diemen levendiger wordt en ook zijn jongeren weet te binden. Daarom zijn wij voor de komst van een middelbare school en een hockeyvereniging. Dat geeft reuring in het dorp. Wat ons betreft wordt Park Spoorzicht, naast het station Diemen Centrum, de plek voor de school en voor de sport. Op dit moment wordt dit gebied nauwelijks gebruikt of bezocht.